Produk Diulas

  • Séng FIREPROOF KOMPOSIT panel

    Séng FIREPROOF KOMPOSIT panel

    Kaunggulan Bahan permukaan jeung bahan insulasi termal mangrupakeun bahan non-combustible, nu pinuh bisa minuhan sarat peraturan panyalindungan seuneu pikeun imah prefabricated.Rupa-rupa panilitian nunjukkeun yén éta parantos seueur dianggo di nagara deungeun langkung ti 40 taun.Kahirupan rak tina pelat baja warna diperlakukeun kalayan coatings husus nyaéta 10-15 taun, sarta engké Semprot cet anti korosi unggal 10 taun, sarta hirup dewan prefab bisa ngahontal leuwih ti 35 taun.Clea...

  • STAINLESS STEEL FIREPROOF méntal komposit panel

    STAINLESS STEEL FIREPROOF méntal komposit panel

    Pedaran produk Alubotec stainless steel laminated kalawan baja galvanized langsung, ketebalan panel tiasa 5mm.Éta ngajaga kacaangan stainless steel, karasa, ngagem sareng résistansi korosi sareng ciri-ciri produk anu sanés bari mastikeun kakuatan anu luhur, bending tensile, résistansi dampak sareng sipat mékanis anu sanés, ogé gaduh nyerep shock anu saé, réduksi bising, ciri insulasi.Panel tiasa dianggo langsung pikeun ngagentos seueur séktor ...

  • Tambaga FIREPROOF KOMPOSIT PANEL

    Tambaga FIREPROOF KOMPOSIT PANEL

    Katerangan Produk Panel komposit tambaga mangrupikeun bahan wangunan, kalayan panél tambaga sareng aluminium salaku panél payun sareng tukang.Bahan inti nyaéta Kelas A dewan fireproof.Bahan béda kayaning alloy atawa tingkat agén pangoksidasi nyieun warna tambaga béda, jadi warna finish tambaga alam / kuningan teu bisa dikawasa jeung kudu rada béda ti angkatan ka bets.tambaga alam beureum caang.Kana waktosna, éta bakal janten beureum poék, coklat sareng patina.Ieu hartosna tambaga gaduh panjang ...

  • FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL

    FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL

    Katerangan Produk NFPA285 Test Alubotec® Aluminium Composites (ACP) didamel ku terus-terusan ngabeungkeut dua kulit aluminium ipis dina dua sisi inti termoplastik tahan seuneu anu dieusi mineral.Permukaan aluminium tos dirawat sareng dicét kalayan sagala rupa cét sateuacan laminasi.Urang nawiskeun ogé Metal Composites (MCM), kalawan tambaga, séng, stainless steel atawa kulit titanium kabeungkeut inti sarua jeung finish husus.Duanana Alubotec® ACP ​​sareng MCM nyayogikeun kaku logam lambar kandel dina ...

Nyarankeun Produk

kayu gandum PVC panel laminasi pilem

kayu gandum PVC panel laminasi pilem

Pedaran Produk Éta ogé ramah lingkungan, euweuh bauan, non-toksik, cageur, waterproof, non-fading, anti korosi, scratch-tahan, Uap-buktina, gampang pikeun ngabersihan, hydrophobicity tinggi, kakuatan tensile tinggi na elongation di putus.Dina waktos anu sami, éta gaduh ciri résistansi UV anu luhur sareng résistansi cuaca anu luhur, anu Éféktif manjangkeun umur jasa propil.A-rupa gaya jeung kelir sadia, geulis tur fashionable, kalawan kelir caang.Biasana dianggo ...

Otomatis FR A2 garis produksi inti

Otomatis FR A2 garis produksi inti

Data Téknis Utama Mesin 1. Bahan Baku Perlindungan Lingkungan FR bubuk non-organik & Lem cair larut cai khusus Lem & Cai: Mg (oh) 2 / Caco3 / SiO2 sareng bahan bubuk non-organik sanésna ogé lem cair larut cai khusus sareng sababaraha perséntase cai pikeun rinci rumus.Film fabrics non-anyaman: Width: 830 ~ 1,750mm Kandel: 0.03 ~ 0.05mm Coil beurat: 40 ~ 60kg / coil Catetan: Firstly mimitian ku 4layers of non woven fabrics pilem na luhur pikeun 2layers jeung handap pikeun 2layers, ...

TABEL BANDINGAN (FR A2 ACP DIBANDINGAN JEUNG PANEL LAIN)

TABEL BANDINGAN (FR A2 ACP DIBANDINGAN JEUNG LAIN...

Katerangan Produk Performance Kelas A Fireproof Panel Metal Composite Tunggal Aluminium Plate Batu Bahan Aluminium Plastik Composite Panel FLAME RETARDANT Kelas A fireproof metal komposit plat dipaké kalawan inti mineral fireproof, dina suhu luhur ekstrim nu eta moal malire, mantuan pikeun combust atawa ngaleupaskeun sagala toksik. gas, Bener achieves yén euweuh ragrag objék atawa sumebar nalika produk anu kakeunaan seuneu.Lempeng Aluminium Tunggal utamana dijieunna tina alloy aluminium ma ...

FR A2 CORE COIL pikeun panels

FR A2 CORE COIL pikeun panels

Katerangan Produk ALUBOTEC aya dina posisi hulu dina ranté industri sareng gaduh inisiatif anu ageung.Ayeuna, téknologi produk aya dina posisi ngarah di Cina.Produk teu ngan dijual ka sababaraha propinsi domestik jeung kota, tapi ogé diékspor ka leuwih ti 10 nagara jeung wewengkon séjén di dunya.Dibandingkeun jeung pesaing utama domestik jeung luar nagri: jadi jauh, sababaraha pausahaan domestik geus ngembangkeun alat produksi nu bisa ngahasilkeun A2 kelas fireproof core r ...

WARTA

  • Panel Tembok ACP 3D vs Panel PVC: Anu ...

    Perkenalan Di dunya desain interior, panel témbok parantos janten pilihan populér pikeun nambihan gaya sareng dimensi kana ruang tamu.Di antara rupa-rupa panel témbok sadia, panel témbok ACP 3D na panels PVC nangtung kaluar salaku dua pilihan nonjol.Sanajan kitu, lamun datang ka milih b ...

  • Sabaraha Umur Panel Tembok ACP 3D?

    Perkenalan Dina rarancang interior, panel témbok ACP 3D parantos janten pilihan anu populer pikeun anu gaduh bumi sareng usaha sami, nawiskeun campuran éstétika anu unik, daya tahan, sareng gampang dipasang.Panel inovatif ieu parantos ngarobih ruang tamu kalayan desain anu bergaya sareng ...

  • Panel Tembok ACP 3D Ringan: Gampang sareng ...

    Perkenalan Ngarobih rohangan hirup anjeun kalayan hiasan anu modéren sareng modéren tiasa janten tugas anu pikasieuneun.Nanging, kalayan ngenalkeun panel témbok ACP 3D anu hampang, ngarobih interior anjeun janten langkung gampang sareng langkung mirah ti kantos.Panel inovatif ieu nawiskeun seueur kauntungan, ...

  • Kumaha Masang Coil Cores: A Comprehensive ...

    Dina realm of éléktromagnétik, coils maénkeun peran krusial dina sagala rupa aplikasi, ti trafo jeung induktor ka motor jeung sensor.Kinerja sareng efisiensi coils ieu sacara signifikan dipangaruhan ku jinis bahan inti anu dianggo sareng pamasangan anu leres tina inti coil.Anu...

  • Bahan naon anu pangsaéna pikeun Coil Cores?

    Dina realm of éléktromagnétik, coils maénkeun peran krusial dina sagala rupa aplikasi, ti trafo jeung induktor ka motor jeung sensor.Kinerja sareng efisiensi coils ieu sacara signifikan dipangaruhan ku jinis bahan inti anu dianggo.Pilihan bahan inti gumantung kana spésifikasi ...